tisdag 27 oktober 2009

kontraktet påskrivet


Efter att skrivit på kontraktet kändes det naturligt att påbörja en blogg så att nyfikna vänner, släkt och bekanta får ta del av projekt Björkbacka. Namnet Björkbacka är inget nytt påfund, och jag vet inte heller hur länge det namnet har hängt med men namnet finns inristat på en skylt som hänger över garageporten.
Tyvärr kommer det nog inte att skrivas så mycket på den här hemsidan till att börja med och anledningen till detta är just att vi inte flyttar in förrän den 1 januari. Mitt i den smällkalla vintern flyttar vi in. Man kan ju inte vara mer än lovligt galen som väljer den tidpunkten, men det bästa är att det bara blir bättre och bättre. Vi får uppleva när snön smälter bort, när björkarna börjar knoppas, när sommaren kommer med djurliv runt knuten.
Den svåraste biten just nu är att hinna ta körkort innan den 1 februari då vi verkligen har flyttat dit för gott, men det är skönt att man har en sån här fin morot till att fixa det.

1 kommentar:

 1. Grattis grattis!

  Vilket fint ställe...Var ligger Björkbacka?
  berätta lite hue ni fann detta drömhus...DET ÄR häftigt att få välja varmt eller kallt mm.

  Jag längtar inte till mitt f d hus Banvaktsstugan Ryggen; men håller till då och då tii vid halva släktgården nere vid västra ssöänden; ryggensjön, naturen är en lisa för själen; plus storstadens puls...Lycka till!
  Kram fr Birgitta Eriksson,faluvänstern!

  SvaraRadera