tisdag 4 maj 2010

bland rökridåer, vitsippor och kompostbinge


sambon bygger en enorm kompostbinge
Nu har våren kommit till oss och det är fullt sjå i trädgården. Har fällt träd och tagit bort sly från gården och räfsar bort gammalt gräs och löv. Med lövhögen kom idén att vi måste ju ha någonstans att lägga det så vi tog lite av det som fanns på gården och byggde oss denna gigantiska binge. 170*170*100 mäter den så vi får plats med mycket i den. Efter att ha påtat i trädgården så har mycket rässje dykt upp, och där hittade vi gamla brädor och nät så det var bara att bygga.

Det bästa med trädgården just nu är alla vitsippor som dyker upp. De är verkligen överallt och ju mer jag räfsar ju fler dyker det upp. Och jag som älskar vitsippor.


Med lite räfsning i trädgården kom det fram en stensättning till trappen som varit undangömd under allt gräs. Passade på att ta bort vildvinet som växte på källaren för att undvika att rötterna spränger sönder stensättningen.

Förra helgen hade jag delar av min familj här som hjälpte mig att elda bort gammalt gräs från gården. Skönt att få bort det och sorkarna flyttade på en gång. Nu har det kommit upp nytt och fräscht gräs där vi brände.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar