torsdag 7 april 2011

Nu är våren här...


nu börjar våren komma till vår kära gård och börjar värma upp. Vad har vi gjort sen sist jag tog mig tid att blogga? Bilden här ovan kan ni se hur vi målar en bård i äggoljetempera. Blev jättefint, men har tyvärr ingen bra bild på slutresultatet. Hoppas jag kan lägga ut en snart. 

Vi har fått in el i köket och jag är så glad, var bort till min gode vän norr om Enviken och hämtade hem ytterligare virke. 40 kvadrat pärlspont i bredder från 150- 100 som ska sitta på väggen och 60 som vi ska bygga skåp av. Fick nys om en kollega till min mor som ska bygga nytt kök så tänkte ta deras gamla vitvaror och skåpstommar och bygga något av. Vi tror ju som sagt på återanvändning. Varför köpa nytt för dyra pengar när folk slänger ut helt fungerande saker?

Fick i går en jättefin hylla av min kära syster som jag nu håller på och målar vit. Tänkte att den passar kanon på murstocken som jag kan sätta mina fina tallrikar på. Har även fått mormors gamla paradhylla och jag är så glad att den har återfunnits. Roligt att ha gamla släktklenoder i hemmet och minnas gamla svunna barndomsdagar. Just nu håller jag även på att måla en gammal, ful, brun skohylla i en mintgrön färg. Tror det kommer bli kanonsnyggt mot den blivande vita väggen i hallen.  

Synd att jag varit så dålig på att ta bilder men ni får väl helt enkelt komma ut och hälsa på. På Målarns är man alltid välkommen, och exra välkommen är man om man är en flitig en med kli i fingrarna. ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar